Batman: Hush

A wiki.kepregeny.net wikiből

(Változatok közti eltérés)
(Fejezetek)
 
1. sor: 1. sor:
A '''Hush''' egy történet, amely a '''Batman''' havi megjelenésű sorozat #608 és #619, illetve ezek közötti részeit foglalja magába. Rajzolta [[Jim Lee]], kihúzta [[Scott Williams]], írta [[Jeph Loeb]] és színezte [[Alex Sinclair]].
+
A '''Hush''' történet, a '''Batman''' havi sorozat #608 - #619 részeit foglalja magába.  
Magyar kiadásban három részben lett kiadva a [[Képes Kiadó]] által, [[Oroszlány Balázs]] és [[Bayer Antal]] fordításában.
+
Írta [[Jeph Loeb]], rajzolta [[Jim Lee]], kihúzta [[Scott Williams]] és színezte [[Alex Sinclair]].
 +
A magyar kiadásban három részben jelent meg a [[Képes Kiadó]] gondozásában, [[Oroszlány Balázs]] és [[Bayer Antal]] fordításában.
  
 
== Fejezetek ==
 
== Fejezetek ==
21. sor: 22. sor:
 
== Rövid összefoglaló ==
 
== Rövid összefoglaló ==
  
Az egyik legjobb Batman történet elképesztő rajzokkal és jó történettel. Közelebb kerül [[Macskanő]]höz, összecsap [[Superman]]nel, feltűnik [[Gyilkos Krok]], [[Méregcsók]], [[Madárijesztő]], [[Harley Quinn]], [[Joker]], [[Rébusz]], [[Hush]], a rejtélyes alak és a barátai közül [[Orákulum (Barbara Gordon)]], [[Jim Gordon]], a volt rendőrfelügyelő, [[Vadásznő]], [[Robin (Tim Drake)]] és [[Éjszárny]].
+
Az egyik legjobb Batman történet jó történettel és elképesztő rajzokkal. [[Batman]] Közelebb kerül [[Macskanő]]höz, összecsap [[Superman]]nel, feltűnnek a legfőbb ellenségei, úgymint [[Gyilkos Krok]], [[Méregcsók]], [[Madárijesztő]], [[Harley Quinn]], [[Joker]], [[Rébusz]] és a rejtélyes címszereplő [[Hush]], valamint barátai [[Orákulum]] (Barbara Gordon), [[Jim Gordon]], a volt rendőrfelügyelő, [[Vadásznő]], [[Robin]] (Tim Drake) és [[Éjszárny]].
  
 
Megvásárolható kötetenkénti 2490 Ft-os áron.
 
Megvásárolható kötetenkénti 2490 Ft-os áron.

A lap jelenlegi, 2008. május 5., 21:36-kori változata

A Hush történet, a Batman havi sorozat #608 - #619 részeit foglalja magába. Írta Jeph Loeb, rajzolta Jim Lee, kihúzta Scott Williams és színezte Alex Sinclair. A magyar kiadásban három részben jelent meg a Képes Kiadó gondozásában, Oroszlány Balázs és Bayer Antal fordításában.

[szerkesztés] Fejezetek

 • The Ransom (magyar fordításban: A váltságdíj, magyar kiadásban: az első kötet része) /#608/
 • The Friend (A barát, első kötet) /#609/
 • The Beast (Az állat, első kötet) /#610/
 • The City (A város, első kötet) /#611/
 • The Battle (A csata, második kötet) /#612/
 • The Opera (Az opera, második kötet) /#613/
 • The Joke (A tréfa, második kötet) /#614/
 • The Dead (A halott, második kötet) /#615/
 • The Cave (A barlang, második kötet) /Eredetileg a Wizard Magazine-ban jelent meg, amolyan közjátékként./
 • The Assassins (A gyilkosok, harmadik kötet) /#616/
 • The Grave (A sír, harmadik kötet) /#617/
 • The Game (A játék, harmadik kötet) /#618/
 • The End (A vég, harmadik kötet) /#619/
 • Who he is, and how he came to be (Ahogy kezdődött...) /Bónusz eredet-történet, mely a dccomics.com-ról volt ingyenesen letölthető./

[szerkesztés] Rövid összefoglaló

Az egyik legjobb Batman történet jó történettel és elképesztő rajzokkal. Batman Közelebb kerül Macskanőhöz, összecsap Supermannel, feltűnnek a legfőbb ellenségei, úgymint Gyilkos Krok, Méregcsók, Madárijesztő, Harley Quinn, Joker, Rébusz és a rejtélyes címszereplő Hush, valamint barátai Orákulum (Barbara Gordon), Jim Gordon, a volt rendőrfelügyelő, Vadásznő, Robin (Tim Drake) és Éjszárny.

Megvásárolható kötetenkénti 2490 Ft-os áron.

[szerkesztés] Érdekességek