Kezdőlap

A wiki.kepregeny.net wikiből

A lap korábbi változatát látod, amilyen Zoli79 (vitalap | szerkesztései) 2019. június 7., 09:40-kor történt szerkesztése után volt.

(eltér) ←Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Átköltöztünk! Az egykor kepregeny.net domain alatt működő oldalakhoz hasonlóan mi is elköltöztünk új helyre. Ezentúl a wiki.kepregenydb.hu címen kell keresni oldalunkat. A címből is kiolvasható, hogy a kepregenydb.hu aloldalaként üzemelünk tovább. Ez a leglogikusabb hely, hiszen a kepregenydb maga is egy képregényes adatbázis, a két oldal profilja egymást egészítik ki. A régi oldalt változatlan tartalommal meghagytuk, hozzáférünk tartalmához, de rajtunk kívül esik, hogy az meddig marad elérhető.
--Zoli79 (vita) 2019. június 7., 10:40 (CEST)


Üdvözlünk! Ez itt a Képregény.Net bibliográfia- és egyéb adattár-gyűjteménye. Az itt megtalálható tudásösszegzések nem feltétlenül érdekesek mindenki számára, azonban nélkülözhetetlenek a gyűjtők, kutatók, szakírók, vagy éppen a téma iránt behatóbban érdeklődők számára. Egy-egy bibliográfia több éves gyűjtői, kutatói munka eredménye, megosztásuk mások munkáját könnyítheti meg.

Az itt található lapokat képregénygyűjtők, -kutatók szerkesztik. A regisztrációt technikai okok miatt lezártuk, így garantálva az adatbázisok hitelességét és tartva távol a vandál trollokat és spammelő robotokat. Ennek ellenére a projekt nem egy hermetikusan zárt közösség és a segítségnek nagyon örülünk. Ha úgy érzed, hogy hasznosan kiegészítheted az itt lévőeket, vagy esetleg egészen új eredményeket osztanál meg, akkor küldj egy emailt: szabo_zoltan_adamKUKACyahooPONTcom

Az oldalról és célkitűzéseiről a Gyakran ismételt kérdésekben olvashattok.


Eddig felkerült bibliográfiák

Képregény-szótárunk eddig